09 september, 2008

Gamingtime (Strijd om Wesnoth & Space Trader)

Wesnoth is een leuk spel. Ik speel het soms wanneer ik geen werk voor school heb of mijn werk gedaan is. Het spel is leuk en simpel. Val aan, domineer het veld en heel je troepen. Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Het spel is soms moeilijk en uitdagend. Je kunt het spel niet zomaar uitspelen in één avond. Er zijn veel scenario's en veel games om te spelen, ook online.

Beheers je eenheden, vecht voor de troon van Wesnoth, ga op zoek naar een speciale staf, het kan allemaal. Ik vond het spel eerst te simpel, maar bij nader inzien is het spel enorm leuk om te spelen en een leuk tijdverdrijf dat werkt op Windows, Linux en Mac OS X.

Verdict: ****

Simpel, gemakkelijk tot moeilijk spel, voor iedereen. Hier kan je veel tijd in stoppen en je niet vervelen.

Platform: Windows, Linux, Mac OS X

Space Trader is een spel voor de Palm en Pocket PC waarin je doel is om genoeg geld te sparen om op de maan te geraken. Hoezo? Wel, je moet met geld cargo aankopen en verkopen. Je komt onderweg piraten en politie tegen dus geen illegale goederen! Als je de gok neemt moet je soms de politie afschudden, en als dat faalt, kan je wel eens sterven!

Het spel is zeer langdurig, maar er is een "Retire" optie waardoor je elke reis een nieuw spel kunt beginnen. Het is een leuk spel als je lang in de auto zit en je verveelt maar toch je Pocket PC bijhebt!
Verdict: ****

Leuk, tijdrovend spel waarmee je vele uren zoet bent!

Platform: Palm, Pocket PC


Geen opmerkingen: